Autor: 021.rs

Novi Sad
07.12.2016.
19:06 > 19:42
U Gradskom odboru Srpske napredne stranke ocenjuju da tvrdnja Pokreta "Dveri" da Novi Sad neracionalno troši novac poreskih obveznika zbog troškova za rasvetu i kićenje grada povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika "nije tačna i služi u svrhu kampanje za predstojeće predsedničke izbore, za koje njihov predsednik Boško Obradović najavljuje svoju kandidaturu".
  • problem

    11.12.2016 11:24
    Mislim da jeste problem bacati pare na estetiku i to vec treci put od kada je novi tj stari gradonacelnik na vlasti pa bogami nije trideset i pitam se dali ce bolesna deca dobiti paketice ili pare za novu godinu, bozic i nisam fan dveri i Obradovica naprotiv mislim da je bahat i prepotentan ali su u pravu
  • Detelina

    08.12.2016 11:26
    Grad je mogao biti i skromnije ukrasen i u tom aranzmanu bi pristojno izgledao za praznike.Nemam nista protiv sadasnjeg ukrasavanja i svecanog izgleda centra,lepo je.Medjutim apeluje se na mere stednje,siromasni smo i smatram da nismo u situaciji da se razmecemo kao neki bogati evropski gradovi.Tako da su ti milioni mogli biti ulozeni u pametnije i neophodnije stvari u gradu,a itekako ih ima!Ovo je sve,hleba i igara daj narodu,a sve nam je u opstem haosu.
  • Čika

    08.12.2016 10:51
    Lajanje na zvezde
    Ugledamo se na prave prestonice ili po onoj staroj: VIDELA ŽABA DA SE KONj POTKIVA, PA I ONA DIGLA NOGU!
    A Boško Obradović se kandiduje za predsednika? Čini se da nam takav predsednik nije neophodan, mada bi za nijansu bio prihvatljiviji od aktuelnog.
    Eto, bio sam baš fin i suzdržan...
  • Borneo

    08.12.2016 10:07
    Novogodišnja rasveta
    Najmanji je problem novogodisnja rasveta u Novom Sadu, to ima svrhu i doprinosi božićnom i novogodišnjem rasposoženju svih gradjana, a dece naročito. Čak bi u centru grada mogli malo i da dopune rasvetu novim i lepsim ukrasima. Problem je što u mnogim delovima grada, i na Petrovaradinskoj tvrdjavi i u centru grada po CEO DAN gori svetlo, sve sijalice su upaljene, bez obzira sto je dan sunčan, iako nikome ne samo da nije jasno zašto se tako bahto i nepotrebno rasipa električna energija, nego za to nikoga nije ni briga. Prijavljivali smo problem i Elektrovojvodini, i radio Novom Sadu, i jedna televizija iz Bgd je bila sa kamerama na Tvrdjavi, kojoj smo takodje ukazali na problem rasipanja energije dok stuja za gradjane stalno poskupljuje, ali nikoga nije za to briga. E ta neodgovornost i bahatost je ono sto vredja inteligenciju svakog pojedinca kome je imalo stalo do ove zemlje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna